Tipobet

  Filmleri nasıl izleyebilirim? - Kullanma Kılavuzu

Filmleri nasıl izleyebilirim? - Kullanma Kılavuzu

30 Mart 2017

46147 Okunma

Sitemizdeki filmleri nasıl izleyebileceğinize ve genel olarak siteyi nasıl kullanabileceğinize dair açıklayıcı bir yazı.

Filmleri nasıl izlerim?

SinemaGecesi.com'da filmleri izlemek için üst bölümde bulunan tuşları kullanmanız gerekmektedir. Aşağıda örnek bir ekran görüntüsü bulunmaktadır:


Resimde kırmızı çerçeveye alınmış olan tuşlar filmleri izleyebileceğiniz kaynakları göstermektedir. Bu taşlardan herhangi birine tıklayarak filmi izlemeye başlayabilirsiniz. Birden fazla tuş olmasının sebebi; film izleme bağlantılarının sık sık kaldırılmasıdır. Alternatif kaynak, filmin Türkçe altyazılı, Türkçe dublaj veya farklı kalitedeki versiyonunu sunmak için birden fazla izleme bağlantısı bulunduruyoruz.

Bazı filmlerde yalnızca fragman var, neden?

Yalnızca fragman tuşlarını görüyorsanız, filmin tamamını izleyebileceğiniz bir kaynak henüz eklenmemiş demektir. Bunun iki sebebi olabilir;
  1. Film henüz gösterime girmemiştir veya internet ortamında paylaşıma sunulmamıştır.
  2. Filmin internette bulunan sürümleri izlenemeyecek kadar kötü kalitededir.
Bu filmler siteye, film hakkında detay, resim, açıklama sunmak ve izlenebilir sürümü çıkar çıkmaz eklenmek üzere dahil edilmişlerdir.

İzleme tuşuna tıklıyorum ama film açılmıyor

Telif hakkı sahipleri sık sık yüklenen videoları kaldırmak için başvuruda bulunur. Bu nedenle film izleme tuşlarının güncel tutulması gerekir. Editörlerimiz düzenli olarak bu çalışmaları yapsalar da ne yazık ki tüm filmlerin tüm izleme bağlantılarını çalışır halde tutmak mümkün değildir.
Bu gibi durumlarda lütfen film izleme sayfasında bulunan "Sorun Bildir" tuşunu kullanınız.




Ek olarak, bazı video yükleme siteleri reklam engelleyicileri (Ad Blocker) tespit edebildiği için, geçici olarak reklam engelleme programınızı pasif durumuna getirmeniz gerekebilir. Filmi izledikten sonra yeniden aktif edebilirsiniz.


Filmler hakkında yorum yazmak

Filmlerle ilgili yorum yazmanız bizi memnun eder. Bunun için herhangi bir film sayfasında film izleme ekranının altında bulunan yorum kutucuğunu kullanabilirsiniz.
Filmin sürprinizi kaçırabilecek bir bilgi paylaşacaksanız, lütfen yorumunuzdaki bu bölümü sağ üstte köşede bulunan "SP" (spoiler) tuşunu kullanarak gizleyiniz. Mesajınızı seçip bu tuşa tıklamanı yeterlidir.


 










Zaman içerisinde bu makaleye ek bilgiler eklenecektir.
Bize ulaşmak için admin@sinemagecesi.com adresine yazabilirsiniz. 

 
  • Beğen
    2
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir